DVD-URI – Filme & Desene animate

 Dvd nr: 1 – Concursul de rodeo

Filmul ne prezintă povestea emoţionantă a unui cowboy de succes. Deşi trecut prin viaţă, se pare că încă mai are multe de învăţat. Legendarul Smokey Banks a călărit tauri întreaga-i viaţă. A fost mereu în frunte, şi iată-l acum pe marginea prăpastiei, după o răfuială dură cu legea. Este pus în faţa unei alegeri: puşcărie sau voluntariat la o şcoală creştină pentru băieţi. Aici îşi întâlneşte primul elev, un tânăr creştin pe nume Danny, care vrea să înveţe să călărească tauri. Totul ar fi fost frumos dacă lucrurile rămâneau atât de simple, dar pe deasupra, Smokey trebuie să dea socoteală unor copii, care îi pun numeroase restricţii.Regie: Michael O. Sajbel

 Durata: 01:40:00 PRET: 30.00 ron

 Dvd nr: 2 – DRUMUL SPRE REDEMPTION

Ești pregătit? Atunci hai să pornim la drum! Dar ai grijă, nu e o călătorie obișnuită! Ia un loc lângă Amanda… este în pericol, mare pericol.

În Las Vegas ea și iubitul ei, Alan, au o datorie de 250.000$ și sunt urmăriți de mafie. Ce să facă ea acum? Se întoarce la singura ei speranță, dragul ei bunic bogat, Nathan Tucker. Bătrânul o va scoate cu siguranță din bucluc, nu-i așa? Ei bine, nu chiar! Bunicul se dovedește a fi un om abil, plin de bunătate și compasiune. Cu o inimă slabă, dar cu o credință puternică în Dumnezeu, bătrânul Tucker intuiește planul Amandei.
Mai mult, el are propriul plan și îi propune nepoatei lui o afacere. Astfel, iat-o în drum spre Lacul Redemption, o destinație care nu se regăsește pe hartă, alături de bunicul ei. Oh… și să nu uităm de mafioții supărați, care se află chiar pe urmele lor.

Acest film este în limba engleză, subtitrat în limba română, este în format PAL, color, la o rezoluție de 4:3, iar durata lui este de 90 de minute.

PRET: 30.00 ron

 Dvd nr 3 – ESCALADAREA
 Doi bărbați, 2 idealuri, un singur munte.
Când în sfârșit doi alpiniști singuratici au ocazia unei ascensiuni pe cinste, apare o problemă: trebuie să meargă ÎMPREUNĂ.
Cum vor reuși acești doi bărbați, cu idealuri și puncte de vedere diferite, să-și depășească limitele și să descopere prietenia?
Filmul artistic – Escalada –este o poveste plină de acțiune, emoție, egoism, responsabilitate și iertare.Acest film este în limba engleză, subtitrat în limba română, este în format PAL, color, la o rezoluție de 4:3, iar durata lui este de 100 de minute. PRET: 30.00 ron

Dvd nr: 4 – JURĂMÂNTUL PREȚUIRII Au jurat că se vor iubi pentru totdeauna „în sănătate și în boală”. Când viața familiei Brighton părea pe deplin realizată, o boală cruntă o lovește pe Ellen.
Cum vor reuși ei să meargă mai departe împreună când, soția lui John, Ellen – este diagnosticată cu o boală devastatoare?
Această producție este în mod deosebit recomandată tuturor cuplurilor, o poveste de dragoste care a triumfat, o mărturie a puterii lui Dumnezeu care va schimba vieți. În rolurile principale: Barbara Babcock (Ellen Brighton), Ken Howard (John Brighton), Ossie Davis (Alexander Billman), cu apariția deosebită a lui Billy GrahamAcest film este în limba engleză, subtitrat în limba română, este în format PAL, color, la o rezoluție de 4:3, iar durata lui este de 83 de minute.

PRET: 30.00 ron

 Dvd nr:5 – Ultimul ZBOR  Rapoarte de știri continuă să sosească din Columbia. Luptătorii de guerilă și traficanții de droguri dețin controlul asupra zonelor nepopulate ale junglei, terorizând sătenii și robind angajații.
Aceasta este o veste foarte proastă pentru familia lui Ann Williams (Bobbie Phillips), o misionară, asistentă medicală, care slujea în satul Alto Risco. Conform ultimului raport, o trupă de traficanți de droguri, conduși de Generalul Salazar (Rene Moreno) au pătruns în Alto Risco.
Disperat, tatăl Annei, Tony Williams (Cliff DeYoung), îi cere ajutorul unui vechi prieten, fostul iubit al fiicei lui, Dan Hogan (Richard Tyson).
Ultimul zbor – o poveste plină de aventură, suspans și dragoste.Acest film este în limba engleză, subtitrat în limba română, este în format PAL, color, la o rezoluție de 4:3, iar durata lui este de 80 de minute.                                             PRET: 30.00 ron

Dvd nr:6 – UN MOTIV PENTRU CARE SĂ CÂNȚI

Abia ieșit din închisoare, Tommy e gata să intre într-o afacere murdară propusă de prietenul său. Dar înainte de a-i da un răspuns, o întâlnire cu o doamnă amabilă îi schimbă radical viața. Acum pentru prima dată în viață, Tommy are un motiv pentru care să spere, are un motiv pentru care să trăiască, un motiv pentru care să cânte.
O poveste despre iubire, prietenie și luptă pentru schimbare. Filmul îi are în rolurile principale pe Irma P. Hall, Darius McCrary, Tamera Mowry și câștigătorul premiului Grammy, Kirk Franklin.
Acest film este în limba engleză, subtitrat în limba română, este în format PAL, color, la o rezoluție de 4:3, iar durata lui este de 90 de minute.

PRET: 30.00 ron

 Dvd nr: 7 – Cartea Cartilor – Desene animateCartea Cartilor – vol 1(8episoade) – Pret 37 Ron
Cartea Cartilor – vol 2(8episoade) – pret 37 ron
Cartea Cartilor – vol 3(8episoade) – pret 37 ron
Cartea Cartilor – vol 4(8 episoade) – pret 37ron
Cartea Cartilor – vol 5(8episoade) – pret 37 ron
Cartea Cartilor – vol 6(8episoade) – pret 37 ron
Cartea Cartilor – vol 7(4episoade) –                                               Pret 28 Ron

Dvd nr: 8

Pret : 21 Ron

Dvd nr: 9

Pret : 21 Ron

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: