Carti diverse

1.

PRET: 63 RON

Adevaruri Biblice Contemporane, 3 vol.Seria de volume ABC reprezinta ani intregi de acumulari asupra unor subiecte de actualitate la fel de vitale pentru viata spirituala si relatiile interumane precum este aerul pentru corpurile noastre. Cuprinsul acestor carti justifica titlul prin diversitatea si complexitatea temelor, prezentate sistematic si riguros, care abordeaza principale capitole din teologia sistematica…
********
2.

PRET: 34 RON

Cand leul rage – 360 pagini
Cartea Amos este ilustrativa pentru dezvoltarea fenomenului profetic israelit, intrucat este prima din cartile cu caracter oracular ale profetilor scriitori. Comentariul de fata – potrivit unui context academic atat ca formatie, cat si ca discurs – se straduieste sa nu indeparteze publicul larg de cititori interesati de studierea Bibliei, urmarind dincolo de orice alt scop cinstirea lui Dumnezeu.
3.

PRET: 39 RON

9 Nooua semne ale unei Biserici sanatoase De ce anume are nevoie o biserică pentru a fi sănătoasă? De o congregaţie numeroasă? De o parcare mare? De muzică antrenantă?Probabil că aţi mai citit cărţi despre acest subiect – dar nu ca aceasta. Prezenta ediţie adăugită a cărţii Nouă semne ale unei biserici sănătoase nu este un manual de creştere a bisericii. Aceasta este recomandarea unui pastor care ne arată cum să evaluăm sănătatea bisericilor noastre folosind nouă calităţi esenţiale ale bisericii care sunt neglijate de multe biserici din zilele noastre.
********
3.

PRET: 28 RON

MUZICA ÎN ECHILIBRU – 224 paginiEste muzică amorală? Răspunsul dat în mod incorect la această întrebare a condus la o pervertire accentuată a principiilor stabilite în Cuvântul lui Dumnezeu privitor la muzică. Muzica în echilibru atinge esenţa acestei probleme pe care o abordează într-o manieră raţională şi sobră. Folosindu-se de învăţătura Scripturii şi de experienţa erudiţilor în domeniul comunicării, Frank Garlock şi Kurt Woetzel oferă o soluţie celor preocupaţi de a găsi rezolvarea la această problemă
********
4. EVANGHELIA PE MUZICA ROCK?Impactul muzicii rock asupra inchinarii si a evanghelizariiFoarte puţine subiecte generează dezbateri mai aprinse în biserică decât folosirea muzicii în închinare şi evanghelizare. Fiecare formă muzicală şi mod de exprimare a ei are atât susţinători, cât şi împotrivitori. Dar în ultimii ani cele mai multe conflicte din biserică au fost stârnite de muzica rock, fenomen care a devenit o problemă tot mai dominantă – şi schismatică – odată cu pătrunderea lui, în urmă cu patruzeci de ani, în viaţa bisericii.

Pentru unii credincioşi, această muzică reprezintă cel mai potrivit mod de a-şi arăta şi de a-şi împărtăşi credinţa în faţa celor necredincioşi, în timp ce pentru alţii este cel mai nepotrivit mod de a face acest lucru. Este oare posibil ca adevărul să se găsească între cele două extreme? Oare să primească Dumnezeu orice fel de muzică? Ni se permite să „tăiem şi să colăm” muzică lumească intenţionând ca pe parcurs s-o „creştinizăm”? Are Biserica Creştină menirea de a sta unită în aducerea muzicii rock la altar sau în trimiterea ei în flăcările rugului?

********


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: